Vis kurv
0
0,00 DKK
Søg her...
 
Produktkategorier

Handelsbetingelser

Indhold:

Persondatapolitik
Logstatistik
Bestilling
Betaling
Levering
Fortrydelsesret
Reklamation
Garanti
E-markedsføring
Ansvar & forbehold
Kontaktinformation
Klageadgang
Standardfortrydelsesformular

Nærværende handelsbetingelser er gældende for al handel foretaget via www.plastbutikken.dk.
 

1. Persondatapolitik

Vi indhenter kun personoplysninger i forbindelse med køb fra vores online butik med henblik på levering. Det drejer sig om følgende oplysninger:

CVR-nummer – Hvis du er en virksomhed
Navn
Adresse
Postnummer
By
Telefonnummer
Email-adresse

Disse oplysninger registreres hos Plastbutikken og gemmes i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes, jævnfør bogføringsloven. De indsamlede oplysninger benyttes kun i forbindelse med vores regnskab da Skat kan kræve at se dokumentation for vor fakturering.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte hos Plastbutikken har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige for plastbutikken.dk er HM Group Danmark A/S.

Oplysninger afgivet til Plastbutikken.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Alle indsamlede oplysninger opbevares ukrypteret i virksomhedens database og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Når data indskrives i databasen foregår det via en SSL-krypteret linje.

Har du spørgsmål i forbindelse med vores datapolitik kan du kontakte Plastbutikken på telefon +45 71 99 85 00.
 

2. Logstatistik

Logstatistik bruges på www.plastbutikken.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.plastbutikken.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet samt at skabe øget brugervenlighed. Vi registrerer ingen oplysninger om dig eller nogen anden kunde, der kan henføres til fysiske personer, hvis der ikke er tale om salg fra vores online butik. Se persondatapolitik ovenfor.

Som registreret hos www.plastbutikken.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Plastbutikken via e-mail: info@plastbutikken.dk.
 

Cookies

På plastbutikken.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
 

3. Bestilling

Du kan bestille varer fra www.plastbutikken.dk direkte fra hjemmesiden. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på plastbutikken.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.

Når du har bestilt via ovenstående, registreres du som kunde i vores database. Alle priser på websitet angives inklusive moms og i danske kroner. Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told mm. Priserne er dagspriser. Når du handler med plastbutikken.dk indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende den mail til info@plastbutikken.dk.
 

Sådan er købeprocessen via vores onlinebutik:

De ønskede varer tilføjes til indkøbskurven
Når de ønskede varer er i indkøbskurven trykkes på knappen "Til kassen"
Kassen (Gennemfør ordre): Du bliver nu bedt om at indtaste dine kontakt- og leveringsoplysninger.
Vælg betalings- og forsendelsesmetode.
Indtast dine kortoplysninger
Godkend din ordre ved at markere: "Jeg acceptere betingelserne", og tryk på knappen "Gennemfør ordren".

Hvis betalingen blev gennemført tilfredsstillende, får du nu en mail med din ordrebekræftelse. Hvis betalingen ikke blev gennemført vil man blive præsenteret for en fejlbesked og du kan trykke på knappen "Tilbage" for at prøve igen. Når betalingen er gennemført tilfredsstillende vil du få tilsendt mail til den e-mail adresse man indtastede tidligere. Umiddelbart efter afsluttet køb vil du kunne udskrive din ordrebekræftelse. Hvis du ikke modtager ordrebekræftelsen pr mail kan der rettes henvendelse til Plastbutikken enten via info@plastbutikken.dk eller på telefon + 45 71 99 85 00. Alle aftaler indgås på dansk.
 

4. Betaling

Betales med betalingskort er du sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har, som hovedregel, ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

I vores e-butik kan du betale med Dankort, eDankort, Mastercard, EUROcard, VISA og VISAelectron, Maestro. Plastbutikken opkræver ikke gebyr ved betaling med dankort eller visa-dankort. Plastbutikken A/S opkræver 0,75% i gebyr ved betaling med øvrige kredit- og debetkort. Du kan også betale via bankoverførsel (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor). Vi sender dine varer så snart betalingen er modtaget.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS/Nets, der kan læse dem. Hverken www.plastbutikken.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Plastbutikken A/S. Ved betaling med bankoverførsel sendes varen først, når betalingen er registreret. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Når der bestilles produkter via vores internet-butik påføres de faktiske forsendelsesomkostninger med Post Danmark eller fragtfirma - mange af produkterne er fragtfri ved levering til en adresse i Danmark.
 

5. Levering

Leverancen omfatter kun de i ordrebekræftelsen nævnte produkter. Med mindre andet er oplyst under det enkelte produkt, vil ordren blive leveret indenfor en uge, dvs. 7 dage efter bestilling. Ved bestilling af to eller flere produkter kan leveringen blive opdelt i to eller flere leveringer. Opdelt levering vil ikke medføre yderligere omkostninger for kunden. Ved synlige skader, fejlleverancer eller reklamation er det meget vigtigt, at påtale det overfor vognmanden/posten således at det kan påføres fragtbrevet. Det er derfor altid en god idé at tjekke varen ved levering. Hvis muligt tages et digitalt foto af skader ved leveringen og sende det til info@plastbutikken.dk med beskrivelse af leveringsdag, tid og skadens art.

Prisen for levering afhænger af produktet. Fragtprisen er fra 95 kr og op til 400 kr. afhængig af produktet. Fragtprisen fremgår med det samme når produktet er lagt i kurven. For ordrer over kr. 5.000,00 er leveringen fragtfri i hele Danmark, dog undtaget ikke brofaste øer. Forsendelsen bliver leveret til fortovskant, hvis ikke andet er aftalt. Special levering og opbærrig koste ekstra, og skal aftales fra starten.

Vi leverer til Danmark. Ved levering til ikke-brofaste øer, leveres til nærmeste brofaste færgehavn.
 

6. Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på plastbutikken.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Specialfremstillede varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Varer købt på specialmål eller tilskåret på dine mål, er ikke omfattet af fortrydelses- og returretten. Dette gælder eksempelvis Akryl, Polycarbonat og Opskummet PVC tilskåret på mål.

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.

Hvis du har købt en varer via Internetbutikken hos os, har du oftest ret til at fortryde købet. Du skal bare returnere varen til os senest 14 dage efter du har modtaget den. Du kan returnere varen til os ved at nægte at modtage varen når den leveres.

Bemærk, at varen kommer direkte fra vores leverandør, så det er oftest tilbage til denne leverandør returvaren skal sendes. Kontakt os derfor altid inden en vare sendes retur, så vi kan oplyse om den korrekte leveringsadresse. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Når du returnerer varen, bedes du angive ordrenummer på pakken.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig på det anvendte kreditkort. Når vi eller vores leverandør har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil købesummen blive returneret. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 

7. Reklamation

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du kan reklamere over fejl og mangler ved produktet i 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler, ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Hvis varen er behæftet med en mangel, har du som forbruger mulighed for enten at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Plastbutikken kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle omkostninger forbundet med de- og genmontering af solgte varer. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, samt at omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for Plastbutikken A/S. Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Bemærk, at varen kommer direkte fra vores leverandør, så det er oftest tilbage til denne leverandør returvaren skal sendes. Kontakt os derfor altid inden en vare sendes retur, så vi kan oplyse om den korrekte leveringsadresse.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Ved synlige skader og fejlleverancer opfordres du til at påtale det overfor vognmanden/posten således at det kan påføres fragtbrevet. Det er derfor altid en god idé at tjekke varen ved levering.

Bemærk, der skal accepteres følgende tolerancer på skæringer:
+/- 2mm i længden
+/- 2mm i bredden
 

8. Garanti

Kanalpladerne fra Plastbutikken er underlagt en gulnings garanti på 10 år fra producenten af pladerne. Producenten er Quinn Plastics NV.
 

8.1.

Quinn Plastics garanterer – i en 10-årig periode fra salgsdatoen – at Quinn SPC plader er beskyttet på den ene side mod den uønskede effekt af UV-stråling samt at pladerne ikke vil ændre sig signifikant i gulning eller mekaniske egenskaber når de udsættes for almindeligt europæisk klima.
 

8.2. Denne garanti gælder kun for standard Quinn SPC plader (fra 6mm og opefter) når de er monteret, håndteret og vedligeholdt iht. Quinn Plastics anbefalinger og instruktioner. Det forudsættes, at køberen er informeret om disse anbefalinger og instruktioner. Hvis dette ikke er tilfældet kan køber indhente de fornødne dokumenter hos en autoriseret forhandler.
 

8.3.

Der gives ingen garanti på ridsede, revnede eller ødelagte plader. Der gives heller ikke garanti på plader der har været udsat for ætsende stoffer eller miljømæssige påvirkninger der kan skade dem. Ej heller gives der garanti på plader hvor beskyttelseslaget er skadet på den ene eller den anden måde.
 

8.4. I tilfælde af reklamation p.g.a. kvalitet skal de enkelte plader samt følgeseddel returneres til forhandleren.
 

8.5.

Graden af gulning fastsættes ved målinger udført efter ASTM-testmetoden D1925(1977), hvilket betyder at der tages adskillige prøver fra pladen som skæres i størrelser svarende til kravene i den relevante testmetode. Før testen renses prøverne. Hvis ændringen i gulningsindexet er mindre end 6 Delta enheder sammenlignet med den oprindelige værdi på produktionsdatoen anerkendes reklamationen ikke.
 

8.6.

Enhver ændring i lystransmission fastsættes ved målinger udført efter DIN5036, hvilket betyder at der tages adskillige prøver fra pladen som skæres i størrelser svarende til kravene i den relevante testmetode. Før testen renses prøverne. Hvis ændringen i lystransmission er mindre end 4 % sammenlignet med den oprindelige lystransmission på produktionsdatoen anerkendes reklamationen ikke.
 

8.7.

Udtrykket ”ubrydelig” med henblik på garanti betyder, at efter 10 år er elasticitetsmodulet >2100 MPa. Test af de mekaniske egenskaber udføres på lige, ikke ridsede prøver iflg. ISO527 standard.
 

8.8.

I tilfælde af en berettiget reklamation dækket af denne garanti erstatter Quinn Plastics materialet uden andet erstatningsansvar. Indtil 5 år fra købsdatoen erstattes materialet 100%. Mellem 5-7 år fra købsdatoen erstattes materialet med 60%. Og fra 7-10 år fra købsdatoen erstattes materialet med 30%. Hvis erstatningsmateriale ikke kan fremskaffes indenfor rimelig tid kan Quinn Plastics vælge at betale de originale materialeomkostninger uden andet erstatningsansvar. Denne garanti dækker ikke omkostninger til montering eller andre udgifter som relaterer til denne reklamation.
 

8.9.

Der er ingen udtrykkelige eller stiltiende, skriftlige eller mundtlige garantier eller erklæringer fra Quinn Plastics, herunder eventuelle garantier eller erklæringer om salgbarhed eller produktanvendelse, bortset fra som angivet heri.
 

NB!

Angivelserne i dette dokument er baseret på vores aktuelle viden og erfaring. De fritager ikke brugeren fra forpligtelsen til at foretage sine egne tests og forsøg på grund af de mange faktorer der kan påvirke behandlingen og anvendelsen af vores produkter. Det er modtagerens ansvar at sikre, at alle beskyttende rettigheder og eksisterende love og bestemmelser overholdes.
 

9. E-markedsføring

Der udsendes ingen e-mail-reklamer, nyhedsbreve eller lignende fra www.plastbutikken.dk, medmindre kunden selv aktivt har tilmeldt sig dette.
 

10. Ansvar & forbehold

Alle bygninger er forskellige, og der er forskellige forhold og forudsætninger for ethvert nybyggeri. Derfor er alle montagevejledninger – både skriftlige og verbale – af vejledende karakter. Det er dit eget ansvar at rådføre dig med en byggeteknisk rådgiver.

Plastbutikken forbeholder sig ret til at afvise en ordre, eksempelvis ved udgåede varer, prisfejl og andre situationer, hvor sund fornuft måtte give anledning til dette.

Desuden forbeholder vi os retten til at afvise en ordre, hvis størrelse vil kunne resultere i et uforholdsmæssigt stort spild på råplader. Du vil som kunde altid blive gjort opmærksom på en evt. afvisning.
 

11. Kontaktinformation

Plastbutikken (HM GroupDanmark A/S)
Havnevej 12B
9560 Hadsund
Etableringsår 2007
Telefon: +45 71 99 85 00
E-mail: info@plastbutikken.dk
Web: www.plastbutikken.dk
Cvr. 30527615
 

12. Klageadgang 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Jens-Jakob Sørensen, tlf. 71998500 eller salg@plastbutikken.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du kan klage til Forbrugerklagenævnet:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til Plastbutikken.dk, Havnevej 12B, 9560 Hadsund. Tlf. 7199 8500, Email: salg@plastbutikken.dk
- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato

(*) Det ikke relevante udstreges